back to top

Meme Dikleştirme Nedir?

0
(0)

Mastopeksi, meme dikleştirme operasyonu olarak da bilinen meme estetiği uygulamasıdır. Sarkmış veya sarkık bir görünüme sahip olan memelerin görünümü iyileştirmek için yapılır. Popüler cerrahi prosedür olan meme dikleştirme ile, daha genç bir meme görünümü sağlamak mümkün. Aynı zamanda bu yöntemle zaman içinde genişleyen meme ucunun da boyutu normal seviyelere getirilebilir.

Meme dikleştirme ile görünümü gençleştirmek

Vanity

Vanity ile Daha İyi Hissedin

Alanında uzman 10'dan fazla doktorumuza sorularınızı iletebilirsiniz

Doktorlarımız

Hamilelik, kilo kaybı ve büyük memelere sahip olmak, memelerin yaşlanma sürecinin hızlanmasına neden oluyor. Bu gibi durumlarda kadınlar memelerinin bu durumda rahatsızlık hissedebiliyor. Memelerinin daha kadınsı ve aynı zamandan doğal bir görünümünü korumak için mastopeksi operasyonunun tercih ederler.

Meme estetiğinde kombine ameliyatlar

Meme dikleştirme ameliyatı meme ucu ve areolayı taşıyan, memeyi kaldıran ve fazla deriyi ortadan kaldıran temel bir operasyondur. Amaç, daha genç bir görünüm sağlamaktır ve bu operasyon kadınlar arasında oldukça beğenilen bir operasyondur. Meme dikleştirme, meme büyüklüğünü artırmaya için tasarlanmamıştır. Bazı kadınlar, meme dikleştirmenin yanı sıra meme boyutlarını büyütmek isteyebilirler. Bu nedenle, bazı durumlarda, meme büyütme ile meme dikleştirme operasyonu kombine uygulanır.

https://www.instagram.com/p/B7_C9MbHSDw/

Anne estetiği olarak mastopeksi

Çocuk sahibi olduktan sonra kadınların vücudunda oluşan deformasyonları iyileştirmek için yaygın olarak uygulanan bir dizi operasyona anne estetiği deniyor. Meme dikleştirme operasyonu, anne estetiği kapsamında ​​yaygın uygulanan bir operasyondur. 

Bir aile kurmak ve zamanınızın çoğunu çocuklarınıza vermek oldukça zor olsa da muhteşem bir duygudur. Ancak zaman zaman kendinize odaklanmanız gerekir. Doğum ve emzirme sonra memelerinizde sarkma olduğunu düşünüyorsanız mastopeksi sizin için doğru bir tercih olabilir.

Operasyon öncesi cerrah seçimi

Arzu ettiğiniz görünüme kavuşmak için beklentileriniz konusunda gerçekçi olmalısınız. Tercih ettiğiniz uygulamanın avantaj ve dezavantajlarını iyi değerlendirmek önemlidir. Ancak her şeyden önce deneyimli ve estetik bakış açısı olan bir cerrah seçmek gereklidir.

Vanity Estetik’in deneyimli ve uzman kadrosuyla tanışın!

Vanity Estetik, deneyimli ve uzman kadrosuyla burun estetiği alanında doğal ve başarılı sonuçlar için doğru adres. Estetik operasyonlar ile ilgili daha detaylı bilgi almak için Vanity Estetik’in deneyimli kadrosu ile iletişime geçebilirsiniz. Sizden haber almak için sabırsızlanıyoruz!

 


Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır. Sayfa içeriğinde tedavi edici sağlık hizmetine yönelik bilgiler içeren öğelere yer verilmemiştir. Tanı ve tedavi için mutlaka hekiminize başvurunuz ya da Vanity Estetik hekimlerine danışınız. Yukarıda okumuş olduğunuz içerik aşağıdaki kaynaklar referans alınarak hazırlanmıştır.

Kaynaklar

TÜRK PLASTİK REKONSTRÜKTİF VE ESTETİK CERRAHİ DERNEĞİ https://www.plastikcerrahi.org.tr/menu/27/meme-diklestirme

Bu yazı sizin için ne kadar faydalıydı?

Yıldızlara tıklayarak puan verin

Ortalama puan 0 / 5. Puanlama sayısı: 0

Henüz puanlama yapılmamış! Yazıyı ilk puanlayan siz olun.

CEVAP VER

Lütfen yorum bırakın!
Lütfen isminizi giriniz

En Çok Okunanlar

cilt beyazlatma

Cilt Beyazlatmanın Doğal Yöntemleri Nelerdir?

0
Cilt, birtakım etkenlerden dolayı zamanla renk değiştirebilir. Özellikle genital bölge ve koltuk altında cilt koyulaşması daha sık görülür. Cilt lekeleri estetik olmayan görünümlere neden...
Vanity

Vanity ile Daha İyi Hissedin

Alanında uzman 10'dan fazla doktorumuza sorularınızı iletebilirsiniz

Doktorlarımız

Son Yazılar

Yazın Estetik Ameliyat Sonrası Bakım Nasıl Olmalı?

0
Estetik ameliyat sonrası nelere dikkat edilmeli?Doktorun talimatlarını takip edin: Ameliyatı gerçekleştiren doktorunuzun verdiği talimatlara tam olarak uyun. Bu talimatlar, yara bakımı, ilaç kullanımı, aktivite...