back to top
Ana SayfaVücut OperasyonlarıBrezilya PoposuPopo Büyütme Operasyonu Muayenesi Öncesinde Bilmeniz Gerekenler

Popo Büyütme Operasyonu Muayenesi Öncesinde Bilmeniz Gerekenler

1
(1)

Popo büyütme operasyonu, poponun boyutu ve şeklini iyileştirmek için tasarlanan ve sıkça tercih edilen bir operasyondur. Orta derecede invazif olan teknikler ile  popo büyütme operasyonları daha popüler hale geldi. Sıkı, yuvarlak ve sık bir popo, ile istenilen görünüme kavuşmak artık daha kolay.

Vanity

Vanity ile Daha İyi Hissedin

Alanında uzman 10'dan fazla doktorumuza sorularınızı iletebilirsiniz

Doktorlarımız

Başarılı bir popo büyütme operasyonu, cerrahla hastanın yüz yüze görüşmesi ile başlar. Bu görüşme sayesinde operasyonla ilgili daha fazla bilgi sahibi olabilir, doktorunuzu tanıyabilir, operasyon ile ilgili varsa endişelerini giderebilirsiniz. Bu görüşmenin sizin için verimli geçmesi için görüşme öncesi bilmeniz gerekenleri sizin için derledik.

Brezilya popo estetiği ve popo protezinde farklı operasyonlar mıdır?

Popoyu kaldırmak ve dolgunlaştırmak için iki teknik vardır. Bu teknikler, cerrahi olarak yerleştirilen silikon popo protezleri ve yağ transferidir (Brezilya popo estetiği). Protezler poponuza yuvarlak bir şekil sağlar. Yağ transferi ile ise popo kaldırılır ve ya doğal bir şekil verilir. Vücut tipinize bağlı olarak istediğiniz estetik hedeflere ulaşmanız için, cerrahınızla birlikte size uygun olan tekniğe karar verilir.  Örnek vermek gerekirse, yağ oranı az olan kişiler için popo protezleri daha faydalı olabilir. Yağ grefti ile, sarkık popolar için güzel sonuçlar elde edilir.

Hangi cerrahı seçtiğiniz önemlidir midir?

Deneyimli, güvenilir bir cerrah seçimi, popo protezi operasyonunuzun başarılı geçmesi ve ideal sonuçlara ulaşmak için en önemli adımdır. Seçtiğiniz cerrahın yağ grefti ve popo protezi ile ilgili birçok deneyimi olması önemlidir. Cerrahınız kurul onaylı, gerekli eğitimleri tamamlamış ve gerekli sertifikalara sahip biri olmalıdır. Cerrahınızı en iyi şekilde nasıl seçeceğiniz konusunda araştırma yapmak iyi bir yol olabilir. Biz de sizlere yardımcı olması için birkaç soru hazırladık.

  • Kurul onayınız var mı?
  • Kaç tane popo kaldırma operasyonu uyguladınız?
  • Operasyonum nasıl gerçekleştirilecektir?
  • Popo dikleştirme operasyonum ne kadar sürecek?
  • İyileşme döneminde nelerler karşılaşabilirim?
  • İlerde revizyon operasyonuna ihtiyaç duyma ihtimalim nedir?

https://www.instagram.com/p/CCEnyH1nTo0/

Bu operasyon için en iyi sonuç nedir?

Deneyimli bir cerrah, vücut şekliniz için en iyi boyut, şekil ve cerrahi işlem konusunda karar vermenize yardımcı olacaktır. Konsültasyonunuzdan önce aklınızda “ideal” popo ile ilgili bir fikir olması iyi olabilir ancak sizin işleminiz sizin vücudunuza göre uyarlanacaktır. Popo büyütme operasyonunun hedefi büyük bir popo yaratmaktan fazlasıdır. Operasyonda görünümünüzü iyileştirirken, doğallığınız koruması beklenir.

Popo büyütme operasyonunun sonuçları kalıcı mıdır?

Başarılı bir popo büyütme operasyonu, sizi yıllarca memnun edebilir. Normal şartlar altında popo büyütme ameliyatınızın sonuçları, uzun vadeli olacaktır. Silikon popo protezleri güvenlidir ve 10 yıldan fazla görünümüzü koruyabilirsiniz. Yağ dokusu grefti, kendi dokularınızla birleşip kalıcı sonuçlar verecektir. Bu nedenle vücut tipiniz ve hayat tarzınız için en uygun boyutu seçmeniz çok önemlidir.

Popo büyütme operasyonunun faydalarını, sınırlarını anladığınızda ve kurul onaylı, deneyimli bir plastik cerrah seçtiğinizde en iyi sonuçları alacağınızdan emin olabilirsiniz. Başarılı popo büyütme operasyonu yıllarca sizi memnun edeceğinden emin olabilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz?

Popo büyütme operasyonu geçirmeyi düşünüyor musunuz? Verdiğimiz bilgileri faydalı buldunuz mu? Popo büyütmeyle ilgili paylaşmak istediğiniz deneyimleriniz ve düşünceleriniz var mı? Yorumlarınızı bekliyoruz!

Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır. Sayfa içeriğinde tedavi edici sağlık hizmetine yönelik bilgiler içeren öğelere yer verilmemiştir. Tanı ve tedavi için mutlaka hekiminize başvurunuz ya da Vanity Estetik hekimlerine danışınız. Yukarıda okumuş olduğunuz içerik aşağıdaki kaynaklar referans alınarak hazırlanmıştır.

Bu yazı sizin için ne kadar faydalıydı?

Yıldızlara tıklayarak puan verin

Ortalama puan 1 / 5. Puanlama sayısı: 1

Henüz puanlama yapılmamış! Yazıyı ilk puanlayan siz olun.

CEVAP VER

Lütfen yorum bırakın!
Lütfen isminizi giriniz

En Çok Okunanlar

Kilo Verme

En Hızlı Kilo Verme Yöntemleri Nelerdir?

0
Fit bir vücuda sahip olmak, kadın erkek herkesin arzuladığı bir durum. Ancak bazen hareketsiz yaşam tarzı, bazen doğuştan gelen bazı hastalıklar ve hormonal bozukluklar,...
Vanity

Vanity ile Daha İyi Hissedin

Alanında uzman 10'dan fazla doktorumuza sorularınızı iletebilirsiniz

Doktorlarımız

Son Yazılar

Yazın Estetik Ameliyat Sonrası Bakım Nasıl Olmalı?

0
Estetik ameliyat sonrası nelere dikkat edilmeli?Doktorun talimatlarını takip edin: Ameliyatı gerçekleştiren doktorunuzun verdiği talimatlara tam olarak uyun. Bu talimatlar, yara bakımı, ilaç kullanımı, aktivite...