back to top
Ana SayfaMeme OperasyonlarıMeme BüyütmeMeme Büyütme İmplant Seçenekleri Nelerdir?

Meme Büyütme İmplant Seçenekleri Nelerdir?

0
(0)

Uzun yıllardır meme büyütme kadınlar için en popüler 5 estetik cerrahi operasyon arasında yer alıyor. Meme büyütme operasyonu, tutarlı bir şekilde popüler kalırken, yıllar içinde değişen şey, meme hacimi büyütmek isteyen kadınlar için birçok seçenek olması. Teknolojik yenilikler ve tekniklerdeki iyileştirmeler sayesinde, prosedürü gelişirken her kişiye özel seçenekler  tek bir boyutta uyan tüm implant yerine, bireysel hastalar için daha az kesinti ve daha fazla isteğe uyarlanmış seçenekler ile daha erişilebilir hale getirdi.

Vanity

Vanity ile Daha İyi Hissedin

Alanında uzman 10'dan fazla doktorumuza sorularınızı iletebilirsiniz

Doktorlarımız

Bu nedenle, meme büyütme operasyonu yaptırmak isteyen herkes için, alanında uzmanlaşmış güvenilir bir plastik cerrahı bulmak en önemli kriterdir.

Vanity Estetik‘te hastalarımızla paylaştığımız büyütme seçenekleri şunlardır:

Silikon Meme İmplantlar

En popüler seçenekler arasında, silikon implantlar, neredeyse her isteği kapsayacak kadar çok çeşitli şekillerde, boyutlarda ve profillerde mevcuttur. Silikon jel dolgulu göğüs implantları yumuşak elastik jel ile doludur ve çeşitli şekillerde mevcuttur. Tüm silikon jel göğüs implantları önceden doldurulmuştur ve implant yerleşimi için daha uzun bir kesi gerektirebilir.

Yapışkan jel silikon jel dolgulu göğüs implantları, çapraz bağlı silikon moleküllerinden oluşan ve kendilerini biraz daha kalın ve geleneksel silikondan daha sıkı hale getiren yapışkan bir jel ile doldurulurlar. Bu, şekillerini daha iyi tutmalarını sağlar. 2012’de Amerika Birleşik Devletleri’nde FDA tarafından onaylanmış olan bu implantlar, 1992’den beri dünyanın birçok yerinde bulunuyor.

Kadınlar doğal bir görünüm ve his olması, ve meme dalgalanmaları gibi komplikasyonların azalması nedeniyle bu implantlardan memnun kalıyorlar.

Salin Meme İmplantlar

Salin dolu meme implantları steril tuzlu su ile doldurulur. İmplant boyutunda küçük değişiklikler yapılmasına izin vermek için önceden belirlenmiş bir boyutta önceden doldurulabilir veya ameliyat sırasında doldurulabilirler. Yapılı salin dolu göğüs implantları steril tuzlu su ile doldurulur, ancak içinde yumuşak, esnek bir silikon jel ile dolu gibi davranan bir yapı içerir. Bu yapı, şekillerini geleneksel tuzlu implantlara göre daha iyi tutmalarını sağlar. 2014 yılında FDA ve Kanada Sağlık Sertifikası tarafından onaylanan bu implantlar 2015’ten beri kullanılıyor.

Silikon kadar popüler olmasa da salin de kadınlar tarafından tercih ediliyor.

Yağ Enjeksiyonu

Otolog yağ transferi, vücudunuzun, uyluklarınız, karnınız ve kalçanız gibi bol miktarda yağ hücresi bulunan bir bölgeden liposuction yoluyla yağları çıkarır. Bir hazırlık ve arıtma sürecinden sonra yağ hücreler memelere enjekte edilir. Bu, küçük bir hacim artışını (yaklaşık bir bardak boyutu) elde etmek için implantlardan bağımsız olarak veya doğal bir görünüm ve his unsuru eklemek için implantlarla birlikte kullanılabilir. Yağ enjeksiyonu, istenmeyen bir alandan yağ alınmasını gerektirdiği için daha çok hasta için kazan-kazan durumu oluşturur ve daha fazla yağın arzulandığı bir alana yerleştirilmesini sağlar. Ayrıca, kendi bedeniniz kendi yağını reddetmeyecektir, bu da başka bir bonus.

Günümüzde, meme büyütmede alanında birçok seçenek bulmak mümkün. Bu seçenekler, hem doğal hem de güzel görünen özel sonuçlar elde etme imkanı sunmaktadır. Son dönemlerde orantısız olarak büyük implantlar isteyen kadınları nadiren görüyoruz, artık birçok kadın boyutları ve şekilleri ile doğal bir görünüm arayışı içinde.

Meme büyütme ameliyatı ve implant seçenekleri ile ilgili daha detaylı bilgi almak için Vanity Estetik’in deneyimli kadrosu ile iletişime geçebilirsiniz.


Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır. Sayfa içeriğinde tedavi edici sağlık hizmetine yönelik bilgiler içeren ögelere yer verilmemiştir. Tanı ve tedavi için mutlaka hekiminize başvurunuz ya da Vanity Estetik hekimlerine danışınız. Yukarıda okumuş olduğunuz içerik aşağıdaki kaynaklar referans alınarak hazırlanmıştır.

Kaynaklar

PLASTIC SURGERY https://www.plasticsurgery.org/cosmetic-procedures/breast-augmentation/implants

Bu yazı sizin için ne kadar faydalıydı?

Yıldızlara tıklayarak puan verin

Ortalama puan 0 / 5. Puanlama sayısı: 0

Henüz puanlama yapılmamış! Yazıyı ilk puanlayan siz olun.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorum bırakın!
Lütfen isminizi giriniz

En Çok Okunanlar

Kilo Verme

En Hızlı Kilo Verme Yöntemleri Nelerdir?

0
Fit bir vücuda sahip olmak, kadın erkek herkesin arzuladığı bir durum. Ancak bazen hareketsiz yaşam tarzı, bazen doğuştan gelen bazı hastalıklar ve hormonal bozukluklar,...
Vanity

Vanity ile Daha İyi Hissedin

Alanında uzman 10'dan fazla doktorumuza sorularınızı iletebilirsiniz

Doktorlarımız

Son Yazılar

Yazın Estetik Ameliyat Sonrası Bakım Nasıl Olmalı?

0
Estetik ameliyat sonrası nelere dikkat edilmeli?Doktorun talimatlarını takip edin: Ameliyatı gerçekleştiren doktorunuzun verdiği talimatlara tam olarak uyun. Bu talimatlar, yara bakımı, ilaç kullanımı, aktivite...