back to top
Ana SayfaMeme OperasyonlarıMeme BüyütmeMeme Büyütme Günümüzde Neden Daha Başarılı?

Meme Büyütme Günümüzde Neden Daha Başarılı?

4.5
(2)

Meme Büyütme

Kadınların meme protezi istemelerinin birçok sebebi vardır. Bu sebeplerden bazıları çocuk sahibi olduktan veya kilo verdikten sonra dolgunluk kaybı yaşamaları ya da meme asimetrisini düzeltmek istemeleridir. Günümüzde gerçekleştirilen meme büyütme operasyonlarında, hem cerrahi tekniklerdeki hem de protez teknolojisindeki gelişmeler sayesinden oldukça başarılı sonuçlar elde ediliyor. Kadınlar, istedikleri görünüme doğallıktan ödün vermeden kavuşuyor.

Vanity

Vanity ile Daha İyi Hissedin

Alanında uzman 10'dan fazla doktorumuza sorularınızı iletebilirsiniz

Doktorlarımız

İstediğiniz güzel görünüme ulaşmanızı sağlayacak pek çok etmen olduğunu söyleyebiliriz. Ancak modern meme büyütme operasyonlarında “protez seçenekleri”,”geliştirilmiş teknikler” ve “doğal görünüm” olmak üzere bu üç yaklaşım ile operasyonlar artık hiç olmadığı kadar kolay ve başarılı.

Yeni Meme Protezi Seçenekleri

Salin ve silikon meme protezleri, günümüzde en sık kullanılan meme protezi türleridir. En popüler olan ise meme protezi türü silikondur. Bu kategoride kadınların seçebileceği birkaç yeni seçenek de mevcuttur.

“Jelibon” meme protezleri, damla şeklindedir ve bu eğimli şekil, memenizin doğal biçimini taklit eder. Bu protezlerde alt kısım daha dolgundur ve üst kısma doğru gittikçe incelen bir yapı vardır. Öte yandan yuvarlak protezler, anatomik protezlere göre daha dolgun, projeksiyonu daha yüksek bir görünüm yaratabilir.

Günümüzde meme protezleri yapımında kullanılan ikinci bir materyal, en kuvvetli silikon olan yüksek kuvvetle bağlı silikon jeldir.  Bu silikondan yapılan protezler ile yumuşak ve doğal bir his yaratan sonuçlar elde edilir..

Burada önemli olan, kadınların vücut şekilleri ve hedeflerine bağlı olarak kendileri için doğru meme protezini seçebilecekleri farklı seçenekler olmasıdır.

Meme Büyütme Operasyonlarında Yeni Teknik

Protez seçeneklerinin yanı sıra plastik cerrahınızla sizin için en iyi olabilecek farklı operasyon tekniklerini de görüşebilirsiniz. Deneyimli ve estetik bir bakış açısı olan plastik cerrah, ihtiyaçlarınıza bağlı olarak doğru kesi türü ve meme protezi yerleştirme tekniğini seçmenize yardımcı olabilir.

Son dönemlerde popülarite kazanan yağ transferi ile gerçekleştirilen meme büyütme operasyonu, meme protezi yaptırmak istemeyen ama yine de dolgun görünüme kavuşmak isteyen kadınlar için çok iyi bir seçenektir.

Yağ transferi ile gerçekleştirilen meme büyütme operasyonu sırasında plastik cerrahınız vücudunuzda yağ bulunmasını istemediğiniz bölgelerden liposuction ile yağ alarak işleme başlar. Bu bölgeler kalçalarınız, karnınız ya da belinizin yan kısımları olabilir. Daha sonra fazlalık yağ dikkatli bir şekilde doğrudan memelerinize enjekte edilir. İşlem sonrasında herhangi bir yara izi oluşmaz.

Yağ transferi tekniği, meme dolgunluğunda hafif bir artış isteyen ya da önceki meme büyütme işlemlerinin sonuçlarını iyileştirmek isteyen kadınlar için ideal olabilir.

Doğal Görünümlü Sonuç Vurgusu

Yıllar önce meme protezleri, çarpıcı ve göz alıcı sonuçlara ulaşmanın bir yolu olarak görülürdü. Günümüzde meme büyütme operasyonunun ana hedefi meme dolgunluğunu arttırmanın ve asimetriyi iyileştirmenin yanı sıra doğal ve düzgün görünüm sağlamaktır.

Son meme büyütme seçeneklerini, tekniklerini ve trendlerini anlayan kurul onaylı bir plastik cerrah seçmek, istediğiniz sonuca ulaşmanız için iyi bir başlangıçtır. Plastik cerrahınız, protez türleri arasındaki farkları daha iyi anlamanız için çok iyi bir kaynaktır. Aynı zamanda plastik cerrahınız sizin kişisel ihtiyaçlarınıza uygun olarak tasarlanan bir cerrahi plan yaratır.

Ne Düşünüyorsunuz?

Meme büyütme ameliyatı olmayı düşünüyor musunuz? Verdiğimiz bilgileri faydalı buldunuz mu? Merak ettiğiniz başka şeyler var mı? Yorumlarınızı bekliyoruz!


Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır. Sayfa içeriğinde tedavi edici sağlık hizmetine yönelik bilgiler içeren ögelere yer verilmemiştir. Tanı ve tedavi için mutlaka hekiminize başvurunuz ya da Vanity Estetik hekimlerine danışınız. Yukarıda okumuş olduğunuz içerik aşağıdaki kaynaklar referans alınarak hazırlanmıştır.

Kaynaklar

PLASTIC SURGERY https://www.plasticsurgery.org/news/blog/why-todays-breast-augmentation-is-better-than-ever

Bu yazı sizin için ne kadar faydalıydı?

Yıldızlara tıklayarak puan verin

Ortalama puan 4.5 / 5. Puanlama sayısı: 2

Henüz puanlama yapılmamış! Yazıyı ilk puanlayan siz olun.

CEVAP VER

Lütfen yorum bırakın!
Lütfen isminizi giriniz

En Çok Okunanlar

Kilo Verme

En Hızlı Kilo Verme Yöntemleri Nelerdir?

0
Fit bir vücuda sahip olmak, kadın erkek herkesin arzuladığı bir durum. Ancak bazen hareketsiz yaşam tarzı, bazen doğuştan gelen bazı hastalıklar ve hormonal bozukluklar,...
Vanity

Vanity ile Daha İyi Hissedin

Alanında uzman 10'dan fazla doktorumuza sorularınızı iletebilirsiniz

Doktorlarımız

Son Yazılar

Yazın Estetik Ameliyat Sonrası Bakım Nasıl Olmalı?

0
Estetik ameliyat sonrası nelere dikkat edilmeli?Doktorun talimatlarını takip edin: Ameliyatı gerçekleştiren doktorunuzun verdiği talimatlara tam olarak uyun. Bu talimatlar, yara bakımı, ilaç kullanımı, aktivite...