back to top
Ana SayfaVücut OperasyonlarıLiposuctionVücut Şekillendirme İçin En Uygun Mevsim Kış

Vücut Şekillendirme İçin En Uygun Mevsim Kış

0
(0)

Kışın gelmesine oldukça az bir zaman kaldı. Eğer liposuctionı veya vücut hatlarınızı iyileştirecek farklı vücut şekillendirme prosedürlerini düşünüyorsanız, bu mevsimi yararlı bir şekilde -sarkan dokularınızı sıkılaştırmak, arzuladığınız ”bikini vücudu”na kavuşmak için- kullanabilirsiniz. Üstelik yoğun takviminizden yalnızca kısa bir süre çalmanız yeterli olur!

Vücut Şekillendirme Ameliyatı için En Uygun Zamanın, Kış Ayları Olduğunu Gösteren 5 Neden:

1.Kış ayları, iyileşme süreci için son derece uygundur.

Vanity

Vanity ile Daha İyi Hissedin

Alanında uzman 10'dan fazla doktorumuza sorularınızı iletebilirsiniz

Doktorlarımız

Büyük bir kısmımız, tatil için -okuldan veya işten- ekstra zaman talep ederiz. Ancak operasyonunuzu kışın planlarsanız, tatilden zaman arttırma çabanıza gerek kalmaz. Örneğin annelik estetiğini düşünüyor ve okula giden çocuklarınız varsa, ocak ayını tercih edebilirsiniz. Böylece çocuklarınız yarıyıl tatilinden sonra okula döndüklerinde, evinizde daha rahat dinlenme şansını elde edebilirsiniz.

2.Havalar soğuduğunda, iyileşme süreci daha rahat ilerleyebilir.

Birçok vücut şekillendirme prosedürünü takiben, sonuçlarınızı desteklemek ve şişliğinizi kontrol etmek için -birkaç hafta boyunca- kompres etki sağlayan bir giysi giymeniz gerekir. Özellikle yaz aylarında bu giysiler, sizi fazla sıcak tutar ve terlemenize yol açar. Ancak bu fonksiyonları, kış aylarında, bir çeşit termal iç çamaşırı olarak değerlendirilebilirsiniz.

Serin havaların bir diğer artısı ise, operasyon sonrasındaki şişliğin daha rahat kontrol altında tutulabilmesidir. Çünkü vücudunuz, ısıyı dağıtmak için çok fazla çalışmamaktadır.

3.Kışlık giysileriniz, iyileşme sürecinizin gizlenmesi konusunda oldukça yardımcıdır.

Söz gelimi, bir kol germe ameliyatı geçirmişseniz; kazaklarınız -askılı kıyafetlerinize oranla- ameliyat izlerini daha rahat örtecektir. Bu durum, birçok vücut şekillendirme prosedürü için de geçerlidir. Aynı zamanda çok fazla güneşe maruz kalmayacağınız ve kesi bölgeleriniz açıkta olmayacağı için iyileşme süreciniz daha sağlıklı ilerleyecektir. Ayrıca çevrenizdekiler, yazın sahip olduğunuz bedeni bir sonraki yaza kadar unutacaklarından, operasyon geçirdiğinizi bilmeleri gerekmeyecektir!

4.Vücut şekillendirme prosedürleri ile vücudunuz, yaza hazır olur.

Liposuction veya karın germe operasyonlarından sonra, tam sonucu alabilmeniz için birkaç ay beklemeniz gerekir. Operasyon gününüzü bu doğrulda planlarsanız, yaz mevsimi geldiğinde vücudunuz iyileşmiş olacaktır. Böylece -örneğin, şişlik için giymeniz gereken özel giysiler gibi-herhangi bir sınırlama olmadan vücudunuzu gösterme imkanı bulabilirsiniz.

5.Yeni yılı, yeni bedeninizle karşılayabilirsiniz.

Yeni yıl için aldığınız en yaygın kararlarınızı düşünün; daha sağlıklı beslenmek, uyku düzenine sahip olmak ve bir egzersiz programına bağlı kalmak gibi. Bu alışkanlıkların benimsenmesi şarttır ancak vücut şekillendirme prosedürleri de, bu alışkanlıklarla paralel sonuçlar doğuracaktır. Dahası bu prosedürlerin -daha sıkı ve daha iyi görünen bir vücut için- kesin sonuçlar getireceği de açıktır. Yağ kaybı hedeflerine liposuction veya coolsculptingi ekleyen hastaların, operasyon sonrasındaki diyet ve egzersiz aşamasında, daha motive oldukları gözlemlenmiştir.

Ne Düşünüyorsunuz?

Estetik prosedürler için en uygun zamanın, ne zaman olduğunu düşünüyorsunuz? Kış aylarını -herhangi bir vücut şekillendirme prosedürü için- değerlendirdiniz mi? Düşünce ve deneyimlerinizi, bizimle ve okuyucularla paylaşın!

Bu yazı sizin için ne kadar faydalıydı?

Yıldızlara tıklayarak puan verin

Ortalama puan 0 / 5. Puanlama sayısı: 0

Henüz puanlama yapılmamış! Yazıyı ilk puanlayan siz olun.

CEVAP VER

Lütfen yorum bırakın!
Lütfen isminizi giriniz

En Çok Okunanlar

cilt beyazlatma

Cilt Beyazlatmanın Doğal Yöntemleri Nelerdir?

0
Cilt, birtakım etkenlerden dolayı zamanla renk değiştirebilir. Özellikle genital bölge ve koltuk altında cilt koyulaşması daha sık görülür. Cilt lekeleri estetik olmayan görünümlere neden...
Vanity

Vanity ile Daha İyi Hissedin

Alanında uzman 10'dan fazla doktorumuza sorularınızı iletebilirsiniz

Doktorlarımız

Son Yazılar

Yazın Estetik Ameliyat Sonrası Bakım Nasıl Olmalı?

0
Estetik ameliyat sonrası nelere dikkat edilmeli?Doktorun talimatlarını takip edin: Ameliyatı gerçekleştiren doktorunuzun verdiği talimatlara tam olarak uyun. Bu talimatlar, yara bakımı, ilaç kullanımı, aktivite...