back to top
Ana SayfaVücut OperasyonlarıBrezilya PoposuYağ Transferi Sayesinde Şekilli Bir Popoya Sahip Olmak Mümkün

Yağ Transferi Sayesinde Şekilli Bir Popoya Sahip Olmak Mümkün

2.5
(2)

Birçok kadın için feminen güzellik algısı, memelerle ilişkilendirilmiştir. Bu nedenle meme büyütme operasyonu, plastik cerrahi uzmanlardan en çok talep edilen prosedürlerden biridir. Bunu yanında, geçmişte birçok kadın, kalçaların feminen kimlikler üzerindeki etkilerini dikkate almamıştır. Ancak son yıllarda- popüler kültürdeki önemi nedeniyle- popo şeklinin ve dolgunluğunun daha fazla dikkat çektiği açıktır. Bu durum, yağ transferi prosedürünü gündeme getirir.

Vanity

Vanity ile Daha İyi Hissedin

Alanında uzman 10'dan fazla doktorumuza sorularınızı iletebilirsiniz

Doktorlarımız

Nedenin yaşlılıktan, genetik veya çevresel faktörlerden olup olmadığı fark etmeksizin, insanların popo görünümlerinden memnun olmaması yaygın olarak görülür. Bununla birlikte, kimi hasta da implant yaptırma fikrine sıcak bakmaz. İyi haber şudur ki, dik ve şekilli bir popo görünümüne ulaşmanın farklı bir yolu daha vardır. Vücudun farklı bir bölgesinden alınan yağların popoya enjekte edilmesine dayanan bu popo estetiği, tatmin edici sonuçlar doğurur.

Yağ Transferi Nedir?

Yaşlanma süreci veya önemli miktarda kilo değişiklikleri kalçayı etkilemeye başladığında, genellikle bu alanın etrafındaki derinin şekli de değişmeye ve hacmini kaybetmeye başlar. Bu durumla beraber, kalıcı sarkmalar veya hoş olmayan görünümler de meydana gelebilir.

Yağ transferi, vücudun belirli bölgelerini geliştirmek için, iki tıbbi prosedürü bir araya getiren cerrahi bir yöntemdir. Yağ transferi işleminde -uyluk, sırt, karın ve kollar gibi- yağlı bölgelerden, liposuction aracılığıyla yağlı dokular çıkartılır. Bu adımdan sonra alınan yağlar saflaştırılır ve -popo gibi- vücudun belirli bölgelerine enjekte edilir. Böylece yağ transferi prosedürü, harika hissetmenizi sağlayacak doğal ve çekici bir görünüme ulaşmanıza olanak tanır.

Prosedür ve Faydaları

Poponun şekillenmesi ve görünümünün geliştirilmesi için -çok katmanlı bir teknikle- yağ dokuları enjekte edilir. Dolayısıyla yağ transferi, yalnızca istenmeyen yağ birikintilerini ortadan kaldırmaya yardımcı olmakla kalmaz; aynı zamanda hastalara, arzuladıkları doğal ve gelişmiş görünümü de sağlar.

Brezilya poposu adı verilen bu operasyon, hastaneye yatmayı gerektirmez. Böylece operasyonun gerçekleştiği gün, hastalar evlerine dönebilirler ve uzun bir dinlenme süresine ihtiyaç duymazlar. Ancak şişliğin azalması ve yeni şeklin desteklenmesi için -operasyonu takiben birkaç hafta boyunca- kompresyon giysisi giyilmelidir.

Ne Düşünüyorsunuz?

Yağ transferi hakkında ne düşünüyorsunuz? Brezilya poposu prosedürüne ilişkin düşünceleriniz nedir? Düşünce ve deneyimlerinizi, bizimle ve okuyucularla paylaşın!

Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır. Sayfa içeriğinde tedavi edici sağlık hizmetine yönelik bilgiler içeren öğelere yer verilmemiştir. Tanı ve tedavi için mutlaka hekiminize başvurunuz ya da Vanity Estetik hekimlerine danışınız. Yukarıda okumuş olduğunuz içerik aşağıdaki kaynaklar referans alınarak hazırlanmıştır.

Bu yazı sizin için ne kadar faydalıydı?

Yıldızlara tıklayarak puan verin

Ortalama puan 2.5 / 5. Puanlama sayısı: 2

Henüz puanlama yapılmamış! Yazıyı ilk puanlayan siz olun.

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorum bırakın!
Lütfen isminizi giriniz

En Çok Okunanlar

Kilo Verme

En Hızlı Kilo Verme Yöntemleri Nelerdir?

0
Fit bir vücuda sahip olmak, kadın erkek herkesin arzuladığı bir durum. Ancak bazen hareketsiz yaşam tarzı, bazen doğuştan gelen bazı hastalıklar ve hormonal bozukluklar,...
Vanity

Vanity ile Daha İyi Hissedin

Alanında uzman 10'dan fazla doktorumuza sorularınızı iletebilirsiniz

Doktorlarımız

Son Yazılar

Yazın Estetik Ameliyat Sonrası Bakım Nasıl Olmalı?

0
Estetik ameliyat sonrası nelere dikkat edilmeli?Doktorun talimatlarını takip edin: Ameliyatı gerçekleştiren doktorunuzun verdiği talimatlara tam olarak uyun. Bu talimatlar, yara bakımı, ilaç kullanımı, aktivite...