back to top
Ana SayfaVücut OperasyonlarıBacak EstetiğiKoronavirüs Sürecinde Estetik Operasyonlar İçin Tercih Türkiye

Koronavirüs Sürecinde Estetik Operasyonlar İçin Tercih Türkiye

0
(0)

Koronavirüs ilk olarak Çin’de ortaya çıktı ve hızla tüm dünyaya yayıldı. Türkiye’de ise ilk kez mart ayında görüldü. Sağlık turizmi konusunda dünyada en çok tercih edilen ülkelerden biri olan Türkiye de, koronavirüsün yayılması ile uygulanan kısıtlamalar ve sınır kapılarının kapanmasıyla birlikte olumsuz etkilendi. Bu süreçte duran sağlık turizmi, normalleşme sürecinin ardından uçuşların başlamasıyla yeniden yükselişe geçti. 

Vanity

Vanity ile Daha İyi Hissedin

Alanında uzman 10'dan fazla doktorumuza sorularınızı iletebilirsiniz

Doktorlarımız

Sektör araştırmalarına göre salgın sonrası yurt dışından hasta kabulüne başlanan 20 Mayıs’tan itibaren üç aylık süreçte 3 bine yakın hasta Türkiye’ye geldi. Pek çok sektörün kesintiye ve değişime uğradığı bu dönemde bu tablo 2021 için de oldukça ümit verici.

İyileşme sürecini karantinada geçirmek karar vermeyi kolaylaştırdı

Vanity Estetik olarak, deneyimli kadromuz ile Dünya Sağlık Örgütü’nün ve Sağlık Bakanlığı’nın önerdiği rehberler doğrultusunda koronavirüse karşı önlemlerimizi alıp hizmet vermeye devam ediyoruz. İngiltere, Almanya, Fransa ve İtalya’dan pek çok hasta kliniğimizi ziyaret ediyor. Burun estetiği (Rinoplasti), Brezilya poposu (BBL), meme estetiği operasyonları ve liposuction ise yurt dışından gelen hastalarımızın en çok tercih ettiği operasyonlar arasında yer alıyor.

Bazı ülkeler, giriş yapan kişilere 14 gün karantina uyguluyor. Bu durum, estetik operasyon sebebiyle işlerini aksatmaktan ve estetik operasyon yaptırdığını paylaşmaktan çekinen kişiler için karar vermeyi kolaylaştırdı.

Koronavirüs sürecinde estetik operasyonlara yurt içinde de ilgi büyük

Koronavirüs sürecinde yerli hastalar da estetik operasyonlara büyük ilgi gösteriyor. Pandemi nedeniyle evlerinden çıkmayı tercih etmeyen pek çok kişi, evde kalmayı kendilerine bir avantaja çevirerek erteledikleri veya kararsız kaldıkları operasyonları yaptırıyor. İyileşme sürecini evde ve işlerini aksatmadan geçirebiliyorlar.

Bize Ulaşın

Eğer siz de estetik ameliyata ihtiyaç duyduğunuzu düşünüyorsanız; operasyon ve korona sürecinde aldığımız önemler hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Vanity Estetik olarak sizinle tanışmaktan ve sorularınızı yanıtlamaktan mutluluk duyarız.

 

Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır. Sayfa içeriğinde tedavi edici sağlık hizmetine yönelik bilgiler içeren öğelere yer verilmemiştir. Tanı ve tedavi için mutlaka hekiminize başvurunuz ya da Vanity Estetik hekimlerine danışınız. Yukarıda okumuş olduğunuz içerik aşağıdaki kaynaklar referans alınarak hazırlanmıştır.

Bu yazı sizin için ne kadar faydalıydı?

Yıldızlara tıklayarak puan verin

Ortalama puan 0 / 5. Puanlama sayısı: 0

Henüz puanlama yapılmamış! Yazıyı ilk puanlayan siz olun.

CEVAP VER

Lütfen yorum bırakın!
Lütfen isminizi giriniz

En Çok Okunanlar

Kilo Verme

En Hızlı Kilo Verme Yöntemleri Nelerdir?

0
Fit bir vücuda sahip olmak, kadın erkek herkesin arzuladığı bir durum. Ancak bazen hareketsiz yaşam tarzı, bazen doğuştan gelen bazı hastalıklar ve hormonal bozukluklar,...
Vanity

Vanity ile Daha İyi Hissedin

Alanında uzman 10'dan fazla doktorumuza sorularınızı iletebilirsiniz

Doktorlarımız

Son Yazılar

Yazın Estetik Ameliyat Sonrası Bakım Nasıl Olmalı?

0
Estetik ameliyat sonrası nelere dikkat edilmeli?Doktorun talimatlarını takip edin: Ameliyatı gerçekleştiren doktorunuzun verdiği talimatlara tam olarak uyun. Bu talimatlar, yara bakımı, ilaç kullanımı, aktivite...