back to top
Ana SayfaBurun EstetiğiKoronavirüs Sürecinde Estetik Cerrahi

Koronavirüs Sürecinde Estetik Cerrahi

0
(0)

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs, ülkemizde de insanların, günlük hayatlarındaki alışkanlıklarını ve tercihlerini değiştirdi. Özellikle kısıtlamaların yapıldığı dönemde estetik cerrahi de bu değişikliklerden etkilendi. Estetik cerrahi ve benzeri operasyonlara ilgi koronavirüsün ilk günlerinde azalırken; kısıtlamaların kalkmasıyla yeniden gündemdeki yerini aldı. Çeşitli araştırmalara göre ise, kısıtlamaların kalkmasının ardından bir önceki yıla göre arama sorgularında estetik cerrahi ve diğer uygulamalarda artış oldu.

Pandemi sırasında estetik cerrahi

Vanity

Vanity ile Daha İyi Hissedin

Alanında uzman 10'dan fazla doktorumuza sorularınızı iletebilirsiniz

Doktorlarımız

Kısıtlamalar sırasında çoğu kişi saç ve tırnak gibi bakım ihtiyaçlarını evde gidermeye çalıştı. Ancak, botoks, dolgu işlemleri gibi uygulamalar için estetik hastaneleri ve deneyimli uzmanlara ihtiyaç duyulması kaçınılmaz. O nedenle kısıtlamalar kaldırıldıktan sonra ilk ziyaret edilen yerlerden birinin estetik hastaneler olduğunu söylemek abartı olmaz. Şirketlerin evden çalışma kararı alması ile işe ara vermeden estetik ameliyat sonrası iyileşme sürecini geçirilmesi ameliyata karar vermekte çekimser olanların bile karar vermesini kolaylaştırdı.

Botoks gibi uygulamaların yanı sıra estetik cerrahi uygulamalara da kısıtlamalardan sonra oldukça yoğun bir ilgi gösteriliyor. Ancak, hastaların, hem kendileri hem de sağlık personeli için uygulanması gerekenler önlemlere dikkat etmesi gerekiyor. Aynı zamanda sağlık ve güvenlik standartlarına en çok önem veren ve uyan sağlık kuruluşlarını tercih edilmesi oldukça önemli.

Vanity Estetik olarak, deneyimli kadromuz ve yüksek hijyen standartlarımız ile hizmet vermeye devam ediyoruz. Dünya Sağlık Örgütü’nün ve Sağlık Bakanlığı’nın önerdiği rehberler doğrultusunda, öncelikli olarak hastanemize giriş yapan tüm hastalarımıza ve personelimize ateş ölçümü yapılıyor. Koronavirüs sürecinde aldığımız tüm önemlerle ilgili detaylı bilgi almak için burayı tıklayabilirsiniz.

Estetik operasyon sürecinde dikkat edilmesi gerekenler

Estetik operasyon ya da cerrahi müdahale gerektirmeyen uygulamaları tercih edecek hastaların dikkat etmesi gereken bazı konuları derledik.

  • Eğer mümkünse doktorunuzla online görüşme yapabilirsiniz.
  • Tercih ettiğiniz hastanede personel ve hastaların kapsamlı COVID-19 taraması yapılıp yapılmadığını sorabilirsiniz. Bu uygulama sadece sağlık güvenliğine önem veren hastanelerde yapılıyor o nedenle hastane seçiminde karar verirken de bu konuya önem vermelisiniz.
  • Hastane ziyareti gereken durumlarda randevu alarak gitmeli ve randevu saatinize uymalısınız.
  • Hastane ziyaretlerinizi mutlaka maskeli ve sosyal mesafenizi koruyarak gerçekleştirmelisiniz.

Estetik cerrah seçiminin önemi

Koronavirüs salgın süreci ile sertifikalı bir plastik cerrah tercih etmenin önemi daha anlaşılır hale geldi. Güvenilir bir hastanede, sertifikalı estetik cerrahlar ile bu süreci geçirmek, ameliyat öncesi ve sonrası için ekstra güvence ve daha fazla konfor sağlayacağını vurgulamak gerekir.

Bize Ulaşın

Eğer siz de estetik ameliyata ihtiyaç duyduğunuzu düşünüyorsanız; operasyon ve korona sürecinde aldığımız önemler hakkındadetaylı bilgi almak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Vanity Estetik olarak sizinle tanışmaktan ve sorularınızı yanıtlamaktan mutluluk duyarız.

 

Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır. Sayfa içeriğinde tedavi edici sağlık hizmetine yönelik bilgiler içeren öğelere yer verilmemiştir. Tanı ve tedavi için mutlaka hekiminize başvurunuz ya da Vanity Estetik hekimlerine danışınız. Yukarıda okumuş olduğunuz içerik aşağıdaki kaynaklar referans alınarak hazırlanmıştır.

Bu yazı sizin için ne kadar faydalıydı?

Yıldızlara tıklayarak puan verin

Ortalama puan 0 / 5. Puanlama sayısı: 0

Henüz puanlama yapılmamış! Yazıyı ilk puanlayan siz olun.

CEVAP VER

Lütfen yorum bırakın!
Lütfen isminizi giriniz

En Çok Okunanlar

Kilo Verme

En Hızlı Kilo Verme Yöntemleri Nelerdir?

0
Fit bir vücuda sahip olmak, kadın erkek herkesin arzuladığı bir durum. Ancak bazen hareketsiz yaşam tarzı, bazen doğuştan gelen bazı hastalıklar ve hormonal bozukluklar,...
Vanity

Vanity ile Daha İyi Hissedin

Alanında uzman 10'dan fazla doktorumuza sorularınızı iletebilirsiniz

Doktorlarımız

Son Yazılar

Yazın Estetik Ameliyat Sonrası Bakım Nasıl Olmalı?

0
Estetik ameliyat sonrası nelere dikkat edilmeli?Doktorun talimatlarını takip edin: Ameliyatı gerçekleştiren doktorunuzun verdiği talimatlara tam olarak uyun. Bu talimatlar, yara bakımı, ilaç kullanımı, aktivite...