back to top
Ana SayfaPüf Noktaları5 Estetik Müdahale ve Sayelerinde Kazanılan Zaman

5 Estetik Müdahale ve Sayelerinde Kazanılan Zaman

0
(0)

Kim kestirme yolu tercih etmez? Amacınız, yoğun bir takvime sahip olduğunuz için biraz daha zaman kazanmaksa, estetik müdahalelerle ulaşılan bazı sonuçları -örneğin; daha uzun kirpikleri, daha parlak gözleri, daha dolgun kaşları- düşünmelisiniz. Çünkü bu mükemmel güzellik dokunuşları, sabah rutininden kazanılan zaman anlamına gelmektedir.

Vanity

Vanity ile Daha İyi Hissedin

Alanında uzman 10'dan fazla doktorumuza sorularınızı iletebilirsiniz

Doktorlarımız

Bu yazımızda, kimi estetik müdahaleler sayesinde zaman kazanmanın 5 kolay yolunu anlattık.

Estetik Müdahaleler ve Sayelerinde Kazanılan Zaman

Göz Altı Işık Dolgusu

Göz altındaki mor halkaları, Restylane gibi dolgu enjeksiyonlarıyla gizleyebilirsiniz. Göz altı ışık dolgusu, en az 6 ay boyunca kalıcı olmaktadır. Her gün göz altı kapatıcısı uygulamaktan kazanılan zaman ne kadardır? 6 aylık bir periyot düşünüldüğünde kazanç, yaklaşık 4 saate ulaşmaktadır.

Kaş Kontürü (Microblading)

Amerika’da microbladinge olan ilgi, 2017’ye kıyasla, yüzde 127 artmıştır. Bu yarı kalıcı uygulama, kaşlarınızdaki seyrek yerleri dövmeyle doldurmaktadır. Sonuçlar, en az bir yıl boyunca kalıcı olmakta ve kendi saçlarınız kadar doğal durmaktadır. Her gün kaş doldurmaktan kazanılan zaman ne kadardır? 1 yıllık bir süre baz alındığında, yaklaşık 21 saatin arttığı anlamı taşımaktadır. Buna ek olarak, günün her anı kaşlar dolgun görünmektedir. Diğer yandan kaşlarını çizerek doldurma yolunu seçenlerden bazıları, doğru görünüme asla kavuşamadıklarını da eklemiştir.

Dermaterapi (Mikro İğneleme)

Dermaterapi, cildi gençleştirmektedir. Kullanılan ince iğnelerle, bir dizi küçük delik açılmakta ve doğal bir iyileşme süreci başlamaktadır. Cilt dokusunun onarımını arttırmakta ve cildi sıkılaştırmakta, izleri ve gözeneklerin büyüklüğünü azaltmaktadır.

Mikro iğneleme uzmanları genellikle, ilk etkilerin sağlanması için 4-6 seanslık bir başlangıç tedavisi, bu tedaviden 6-12 ay sonra ise etkilerin korunması için tekrar tedavi önermektedir. Ciltteki problemli yerleri kapatmaktan kazanılan zaman ne kadardır? 1 yılda bu kazanç, yaklaşık 13 saati karşılamaktadır. Ciltteki gözenekler ve çizgiler kapatılırken çok zaman kaybediliyorsa, büyük bir kazanç halini alır. Yaşı ilerleyen kadınların büyük kısmı, dermaterapiye ilgi duymaktadır. Çünkü kapatıcı ve fondöten kullanımına geçilmeden önce, derin kırışıklıkların ve gözeneklerin kapatılması için oldukça zaman harcanır.

Volbella Dudak Dolgusu

Dudak dolgusu, incelikli ve doğal bir görünüm yaratmaktadır. Etkisi ise, 1 yıla kadar uzamaktadır. Pastel tonlardaki dudak kalemi, ruj veya parlatıcı yardımıyla dudakları dolgunlaştırmaktan kazanılan zaman ne kadardır? 1 yıllık bir süreç düşünüldüğünde, yaklaşık 13 saati bulmaktadır.

Latisse Kirpik Uzatıcı

Latisse -kirpikleri uzatan, size gösterişli ve kalın kirpikler sunan- gündemde olan bir uygulamadır. Sonuç alabilmek için ise, kullanmayı sürdürmek gerekmektedir. Geceleri yatmadan önce küçük bir fırça yardımıyla, üst göz kapağındaki kirpik dipleri boyunca uzanan hatta uygulanmalıdır. Rimel sürmekten veya takma kirpik kullanmaktan kazanılan zaman ne kadardır? 2 aylık bir zaman dilimi düşünüldüğünde, yaklaşık 1,5 saate ulaşmaktadır. Ayrıca takma kirpiklerin bakımının, daha fazla zaman aldığını düşünenler de vardır.

Ne Düşünüyorsunuz?

Zaman kazandırdığını düşündüğünüz başka estetik uygulamalar var mı? Bizimle ve diğer okuyucularımızla yorum olarak paylaşın!


Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır. Sayfa içeriğinde tedavi edici sağlık hizmetine yönelik bilgiler içeren öğelere yer verilmemiştir. Tanı ve tedavi için mutlaka hekiminize başvurunuz ya da Vanity Estetik hekimlerine danışınız.

Bu yazı sizin için ne kadar faydalıydı?

Yıldızlara tıklayarak puan verin

Ortalama puan 0 / 5. Puanlama sayısı: 0

Henüz puanlama yapılmamış! Yazıyı ilk puanlayan siz olun.

CEVAP VER

Lütfen yorum bırakın!
Lütfen isminizi giriniz

En Çok Okunanlar

Kilo Verme

En Hızlı Kilo Verme Yöntemleri Nelerdir?

0
Fit bir vücuda sahip olmak, kadın erkek herkesin arzuladığı bir durum. Ancak bazen hareketsiz yaşam tarzı, bazen doğuştan gelen bazı hastalıklar ve hormonal bozukluklar,...
Vanity

Vanity ile Daha İyi Hissedin

Alanında uzman 10'dan fazla doktorumuza sorularınızı iletebilirsiniz

Doktorlarımız

Son Yazılar

Yazın Estetik Ameliyat Sonrası Bakım Nasıl Olmalı?

0
Estetik ameliyat sonrası nelere dikkat edilmeli?Doktorun talimatlarını takip edin: Ameliyatı gerçekleştiren doktorunuzun verdiği talimatlara tam olarak uyun. Bu talimatlar, yara bakımı, ilaç kullanımı, aktivite...