back to top
Ana SayfaPüf NoktalarıÜnlülerin Önerdiği 5 Popüler Estetik Operasyon ve İşlem

Ünlülerin Önerdiği 5 Popüler Estetik Operasyon ve İşlem

2.5
(2)

Bir zamanlar ünlüler, estetik operasyonlar hakkında konuşmaya asla cesaret edemezdi. Günümüzde birçoğu hala öyle. Ancak utanç verici olduğu etiketi silikleşti ve git gide daha fazla ünlü, kendi estetik deneyimlerini paylaşmak konusunda açık olmaya karar verdi; bu konudaki son yorumuyla Katy Perry gibi. Artık ünlülerin önerdiği estetik müdahaleler, röportajlarda da yer almaya başladı.

Vanity

Vanity ile Daha İyi Hissedin

Alanında uzman 10'dan fazla doktorumuza sorularınızı iletebilirsiniz

Doktorlarımız

Bir röportajında Katy Perry, ‘’Fiziksel değişimler hakkındaki negatif etiketlerden uzaklaşmaya başlıyoruz. Elbette her zaman özgün olmalıyız. Ancak biri, burun estetiği yaptıracak ve bu, onu daha iyi hissettirecekse ve profilden görünümünü artık daha çok sevecekse; durmasın! Kendiniz hakkında, sizi daha iyi hissettirecek ne isterseniz yapın.’’ cümlelerini dile getirdi.

Ünlülerin Önerdiği Estetik Uygulamalar

O halde biz de botokstan yüz germeye, lazer tedavilerine kadar -Hollywood’daki en popüler ünlü onaylı- estetik müdahalelerden bazılarına daha yakından bakalım.

Meme Küçültme

Nedir? Bu operasyon, meme dokularını çıkartarak memelerin boyutunu küçültmektedir. Meme küçültme ameliyatları, büyük memelerin yol açtığı sırt ve omuz ağrıları için faydalıdır.

Meme Küçültme Yaptıran Ünlü: Amber Rose

Anketlere Göre Meme Küçültmeden Memnun Olanların Oranı: %97

Clear+Brillant Fraksiyonel Lazer

Nedir? Cilt tonu, dokusu ve duruluğu bakımından etkili bir lazer uygulamasıdır. Yüze yapılmaktadır. Aynı zamanda, kollajen üretimini harekete geçirmek ve yaşlılık belirtilerini azaltmak konusunda da yardımcı olabilmektedir.

Clear+Brillant Fraksiyonel Lazer Yaptıran Ünlü: Jennifer Aniston

2016’daki bir röportajında Jennifer Aniston, yakın zamanda bir makyaj artistinin bahsetmesi üzerine bu lazer yöntemini keşfettiğini ve harika bulduğunu söylemiştir. Ağır bir lazer yönteminin yerine, gerçekten hafif ancak etkili bir lazer yöntemi olduğunu ve cilt tonunu eşitlediğini, gözenekleri sıkılaştırdığını ve tazelik verdiğini de eklemiştir.

Anketlere Göre Clear+Brillant Fraksiyonel Lazerden Memnun Olanların Oranı: %79

Botoks

Nedir? Botoks ve diğer toksin tedavileri – Dysport ve Xeomin gibi- en popüler estetik müdahalelerdir. Botoks, ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltabilmektedir. Aynı zamanda, birçok farklı kullanım alanına da sahiptir. Aşırı terleme ve migren tedavisi için kullanılması, örnek olarak verilebilir.

Botoks Yaptıran Ünlü: Robin Wright

Robin Wright’a göre, herkes botoks yaptırmaktadır.

Anketlere Göre Botokstan Memnun Kalanların Oranı: %94

Fraksiyonel Lazer

Nedir? Fraksiyonel lazer tedavisi, kırışıklıkların ve ince çizgilerin görünümünü azalmak için yapılmaktadır. Aynı zamanda ciltte meydana gelen hasarlarda, cilt çatlaklarında ve ciltteki ton bozulmalarında etkili olabilmektedir. Kollajen üretimini harekete geçirebildiği de bilinir.

Fraksiyonel Lazer Yaptıran Ünlü: Chelsea Handler

Anketlere Göre Fraksiyonel Lazerden Memnun Kalanların Oranı: %67

Göz Altı Dolgusu

Nedir? Göz altı çukurlarını azaltmak gibi birçok kullanım alanına sahiptir. Aynı zamanda bu operasyon, göz altındaki kırışıklıkları azaltabilmekte ve taze, genç bir görünüm yaratabilmektedir.

Göz Altı Dolgusu Yaptıran Ünlü: Katy Perry

Katy Perry, göz altı çukurları için lazer tedavisi ve dolgu enjektesi yaptırmıştır. Göz altlarındaki koyu halkalara çözüm arayan herkese önerdiğini de eklemiştir.

Anketlere Göre Göz Altı Dolgusundan Memnun Olanların Oranı: %92

Ne Düşünüyorsunuz?

Bu estetik uygulamalardan yaptırdıklarınız veya yaptırmayı düşündükleriniz hangileri? Yorum olarak bizimle ve diğer okuyucularımızla paylaşın!

Bu yazı sizin için ne kadar faydalıydı?

Yıldızlara tıklayarak puan verin

Ortalama puan 2.5 / 5. Puanlama sayısı: 2

Henüz puanlama yapılmamış! Yazıyı ilk puanlayan siz olun.

CEVAP VER

Lütfen yorum bırakın!
Lütfen isminizi giriniz

En Çok Okunanlar

Kilo Verme

En Hızlı Kilo Verme Yöntemleri Nelerdir?

0
Fit bir vücuda sahip olmak, kadın erkek herkesin arzuladığı bir durum. Ancak bazen hareketsiz yaşam tarzı, bazen doğuştan gelen bazı hastalıklar ve hormonal bozukluklar,...
Vanity

Vanity ile Daha İyi Hissedin

Alanında uzman 10'dan fazla doktorumuza sorularınızı iletebilirsiniz

Doktorlarımız

Son Yazılar

Yazın Estetik Ameliyat Sonrası Bakım Nasıl Olmalı?

0
Estetik ameliyat sonrası nelere dikkat edilmeli?Doktorun talimatlarını takip edin: Ameliyatı gerçekleştiren doktorunuzun verdiği talimatlara tam olarak uyun. Bu talimatlar, yara bakımı, ilaç kullanımı, aktivite...