back to top
Ana SayfaPüf NoktalarıVanity Estetik, “Great Place to Work (Harika İş Yeri) Sertifikası” almaya hak...

Vanity Estetik, “Great Place to Work (Harika İş Yeri) Sertifikası” almaya hak kazandı!

0
(0)

Vanity Estetik, kurum kültürü ve en iyi iş yeri ortamının oluşturulması konusunda 30 yılı aşkın süredir araştırmalar yürüten Great Place to Work Enstitüsü tarafından sağlık sektöründe “Harika İş yeri Sertifikası” almaya hak kazandı. Uluslararası ve yerel olmak üzere en itibarlı 8 tıbbi akreditasyon kurumunun güvencesi ile hastalarına hizmet veren kurum, aynı zamanda bu sene “WhatClinic En iyi Hasta Hizmet Ödülü’ne” de 3. kez layık görüldü. Vanity Estetik, daha önce de Temos tarafından Türkiye’de ve dünyada Covid-19 Güvenilirlik Sertifikası’na layık görülen ilk estetik hastanesi olmuştu.

İşyeri kültürü konusunda küresel otorite olan Great Place to Work, 1992 yılından beri dünya çapında 100 milyondan fazla çalışanla yaptığı anketlerde, çalışanların kurumlarına yönelik güven ve memnuniyetlerini ölçüyor.  Bu bilgileri işyerleri ile paylaşan GPTW, personelin en çok çalışmak isteyeceği kurum olma yönünde şirketlerin kendilerini geliştirmelerini sağlıyor ve onları mükemmelleştirecek adımları gösteriyor. Enstitü çalışan anketleri, stratejik kararları vermek için ihtiyaç duyulan geri bildirimler, gerçek zamanlı raporlama ve iç görülerle markaları güçlendiriyor. Vanity Estetik Hastanesi de enstitünün çalışan memnuniyeti araştırması kapsamında, Great Place to Work sertifikası almaya hak kazandı.

“Great Place To Work Certified” hastane olarak anılmaya hak kazandık”

Vanity Estetik Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Burçak Güldoğan, konuyla ilgili açıklamada bulunarak şunları söyledi:   

             “Vanity Estetik olarak, tüm dünyada 30 yılı aşkın süredir araştırmalar yürüten Great Place to Work Enstitüsü’nün Haziran 2022-23 dönemi araştırmasında, Great Place To Work Certified şirketi olarak anılmaya hak kazandık. Çalışanların şirkete duyduğu güveni ve memnuniyeti ölçen ‘güven endeksi’ sonuçları gösteriyor ki stratejilerimiz ve insan kaynakları uygulamalarımızla doğru yoldayız ve çalışanlarımız da bu başarının en büyük paydaşı. Karşılıklı memnuniyet başarının en temel anahtarıdır, biz bu ilkeyi benimsiyoruz. İnanıyoruz ki çalışanın kendini desteklenmiş ve motive edilmiş hissetmesini sağlamak, kurum kültürünün ve aidiyetin gelişmesinde, personel mutluluğu için olmazsa olmaz. Toplumsal cinsiyet eşitliği kurum olarak özel emek verdiğimiz bir diğer nokta. Değerlendirme sonuçlarında çalışanlarımız tarafından bunun fark edildiğini görmek bizleri mutlu ediyor. Vanity Estetik’in dünya çapında tanınan bir marka olmasında katkı sunan ve sunmaya devam eden herkese teşekkürlerimi sunarım.”

ÇALIŞANLARIN EN YÜKSEK SKORU TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ SORULARINA OLDU

“Çalışan ve Culture Brief” anketine katılan çalışanlar gizlilik içerisinde, objektif şekilde işvereni değerlendirerek sunulan kategorilerde skorlama yaptılar. Vanity Estetik Hastanesi’nin çalışanları en yüksek skorlarını toplumsal cinsiyet eşitliğine yönelik sorulara verdi. Aynı zamanda yeni işe başlayan personelin hoş karşılanmasına yönelik yapılan organizasyonlar da yine en yüksek skorlar arasında.  

Bu yazı sizin için ne kadar faydalıydı?

Yıldızlara tıklayarak puan verin

Ortalama puan 0 / 5. Puanlama sayısı: 0

Henüz puanlama yapılmamış! Yazıyı ilk puanlayan siz olun.

CEVAP VER

Lütfen yorum bırakın!
Lütfen isminizi giriniz

En Çok Okunanlar

Son Yazılar

Yazın Estetik Ameliyat Sonrası Bakım Nasıl Olmalı?

0
Estetik ameliyat sonrası nelere dikkat edilmeli?Doktorun talimatlarını takip edin: Ameliyatı gerçekleştiren doktorunuzun verdiği talimatlara tam olarak uyun. Bu talimatlar, yara bakımı, ilaç kullanımı, aktivite...