back to top
Ana SayfaMeme OperasyonlarıMeme DikleştirmeMeme Dikleştirme Ameliyatının Faydaları

Meme Dikleştirme Ameliyatının Faydaları

0
(0)

Daha yaygın olarak meme dikleştirme olarak bilinen Mastopeksi, kadınlarda sarkan memeleri dikleştirmek için kullanılan cerrahi bir prosedürdür. Genel görünümü iyileştirmek için memelerin şekli ve konturu de meme dikleştirme ameliyatı ile düzeltilebilir.

Memeler, çeşitli nedenlerden dolayı zamanla değişim gösterebilir. Emzirme, kilo kaybı ve yaş, bu değişimin en yaygın üç nedeni olup, memelerin sarkmasına veya hacmini kaybetmesine neden olur. Bazı kadınlar daha dik ve hacimli memelere sahip olmak isteyebilir ve meme kaldırma ameliyatı bunu gerçekleştirmenin en iyi yoludur.

Meme dikleştirme ameliyatı nasıl yapılır?

Meme dikleştirme ameliyatı genel anestezi altında 2-4 saat arasında gerçekleşir. Sarkmanın durumuna göre uygulanacak işlem değişiklik gösterebilir. Operasyondan önce doktorunuz meme başının seviyesini, cildin kalitesini ve meme dokusunun miktarını inceler ve uygun operasyonlardan birine karar verilir.

Operasyonda amaç olabildiğince az izle çok dolgunluğu ve yuvarlaklığı sağlamaktır. Mevcut bir sürü teknik arasından doktorunuz uygun seçeneği seçecektir. Eğer meme dokusu yetersiz görülürse, bu operasyonla birlikte silikon protez de uygulanabilir.

Bazı durumlarda ise, meme büyütme ve meme dikleştirme ameliyatı kombine olarak yapılır. 

https://www.instagram.com/p/B7_C9MbHSDw/

Sizin için en uygun operasyon hangisidir?

Cerrahınız ile yapacağız ilk görüşmede ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi en doğru şekilde paylaşmak oldukça önemlidir. Bu muayenede cerrah, tüm yönleri ile durumu değerlendirip sizinle gerçekçi sonuçları paylaşacaktır. İyi bir plastik cerrah, hem hastanın anatomisine hem de kişisel beklentilerine göre özel bir yaklaşım belirler. Burada önemli olan plastik cerrahın hastanın ihtiyaçlarını değerlendirme ve uygulama deneyimidir.

Vanity

Vanity ile Daha İyi Hissedin

Alanında uzman 10'dan fazla doktorumuza sorularınızı iletebilirsiniz

Doktorlarımız

İşte Mastopexy’in 4 faydası:

Görünümün iyileşmesi

Meme dikleştirme ameliyatı, memelerinizin görünümünü iyileştirmenin en basit yoludur. Meme dikleştirme operasyonunun ilk ve en belirgin yararı, memelerin işlemden sadece birkaç hafta sonra çok daha dik ve daha yuvarlak görünmesidir. Bu da daha çekici bir görünüm sağlar.

Artan güven

Bazı kadınlar, memelerinin şekli ve konumundan memnun değildir. Bu memnuniyetsizlik ise güvensizliğe sebep olabilir. Özgüven eksikliği, hayatın pek çok alanına etki edebilir ve rahatsızlık kaynağı olabilir.

Meme dikleştirme ameliyatı, dış görünümün büyük ölçüde iyileşmesini sağlar. Operasyon sonrası duruşunuz iyileşir ve size daha  güvenli bir görünüm sağlar.

Görünümü gençleştirme

Zaman içinde çeşitli sebeplerden sarkan memeler, deforme ve yaşlı gözükebilir. Mastopeksi ile, meme uçlarının öne doğru çıkmasını sağlamak için meme ucu pozisyonunu da iyileştirilebilir. Bu, memelerin daha genç görünmesini sağlar.

Cilt problemlerine çözüm

Sarkık memeler, altında kalan derinin tahriş olmasına neden olabilir. Bu düzenli sürtünme, rahatsız edici olabilen küçük döküntülere veya cilt kızarıklığına sebep olabilir.

Vanity Estetik’in deneyimli ve uzman kadrosuyla tanışın!

Vanity Estetik, deneyimli ve uzman kadrosuyla meme estetiği alanında doğal ve başarılı sonuçlar için doğru adres. Estetik operasyonlar ile ilgili daha detaylı bilgi almak için Vanity Estetik’in deneyimli kadrosu ile iletişime geçebilirsiniz. Sizden haber almak için sabırsızlanıyoruz!


Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır. Sayfa içeriğinde tedavi edici sağlık hizmetine yönelik bilgiler içeren öğelere yer verilmemiştir. Tanı ve tedavi için mutlaka hekiminize başvurunuz ya da Vanity Estetik hekimlerine danışınız. Yukarıda okumuş olduğunuz içerik aşağıdaki kaynaklar referans alınarak hazırlanmıştır.

Kaynaklar

AMERICAN SOCIETY OF PLASTIC SURGEONS https://www.plasticsurgery.org/news/blog/what-is-a-breast-lift-and-what-are-the-benefits-of-this-procedure

Bu yazı sizin için ne kadar faydalıydı?

Yıldızlara tıklayarak puan verin

Ortalama puan 0 / 5. Puanlama sayısı: 0

Henüz puanlama yapılmamış! Yazıyı ilk puanlayan siz olun.

CEVAP VER

Lütfen yorum bırakın!
Lütfen isminizi giriniz

En Çok Okunanlar

Son Yazılar

Yazın Estetik Ameliyat Sonrası Bakım Nasıl Olmalı?

0
Estetik ameliyat sonrası nelere dikkat edilmeli?Doktorun talimatlarını takip edin: Ameliyatı gerçekleştiren doktorunuzun verdiği talimatlara tam olarak uyun. Bu talimatlar, yara bakımı, ilaç kullanımı, aktivite...