back to top
Ana SayfaMeme OperasyonlarıMeme BüyütmeMeme Büyütme Sizin İçin Doğru Bir Operasyon Mu?

Meme Büyütme Sizin İçin Doğru Bir Operasyon Mu?

0
(0)

Meme büyütme ile ilgili okunacak bir çok kaynak mevcuttur. Ancak, yalnızca bu ameliyatı değerlendiriyorsanız ve daha bir ameliyat tarihi randevusu almadıysanız, karar verme süreci biraz ürkütücü olabilir. Karar verme sürecinize nereden başlayacağınızı bilemiyorsanız, bu yazıda değerlendirebileceğiniz bazı şeyleri bulabilirsiniz.

Bu operasyonu düşünme sebepleriniz nelerdir?

Vanity

Vanity ile Daha İyi Hissedin

Alanında uzman 10'dan fazla doktorumuza sorularınızı iletebilirsiniz

Doktorlarımız

Bu, konsültasyon sırasında size ilk olarak sorulacak sorulardan biridir. Bu, operasyondan sonraki sonuçlardan memnuniyetinizi büyük oranda etkileyebilir çünkü bir ideale ulaşmak ya da başka birini etkilemek gibi sağlıksız sebeplerden bu ameliyatı olmak, onay almazsanız özgüveniniz için tahrip edici olabilir. Bu kararın her şeyden önce size ve özgüveninize fayda sağlayacağından emin olun.

Bir aday mısınız?

Bu ameliyat için uygun bir aday olup olmadığınız, belirlemeniz gereken ilk noktalardan biridir. Memelerinizin tamamen gelişmemiş olması ya da hamile veya emziriyor olmanız gibi bazı şeyler, plastik cerrahı meme büyütme ameliyatı yapmaktan vazgeçirecektir. Bu ameliyatı olma sebepleriniz ve bu ameliyattan beklentileriniz de bazı plastik cerrahları etkileyecektir.

Kendinizi eğitmek konusunda kararlı mısınız?

Kolaymış gibi görünebilir ama daha öğrenmediyseniz, meme büyütme ameliyatları hakkında öğrenilecek çok şey vardır. En rahat olduğunuz tedavi planını oluşturmak için cerrahınızla konuşmanız gereken birçok seçeneğiniz vardır. Bilgi sahibi olmak ve soru sormaya hazır olmak, doktorunuzu anladığınızdan emin olacağınız harika bir görüşme yapmanızı sağlar.

Ameliyat olmaya hazır mısınız?

Bu, hangi tedavi seçeneğinin sizin için en iyisi olduğunu belirleyebilecek olan bir diğer çok önemli sorudur. Her invazif ameliyatta olduğu gibi bu ameliyatta da göz önünde bulundurmanız gereken riskler mevcuttur. Değerlendirdiğiniz her ameliyatla ilgili rahat hissetmeli ve görüşmenizden önce bile bilgi sahibi olmalısınız. Bir ameliyat geçiremiyorsanız veya bir ameliyat geçirmek konusunda isteksizseniz, cerrahi olmayan seçenekleri değerlendirebilirsiniz.

Meme büyütme operasyonu süresince gereken bağlılığı göstermeye hazır mısınız?

Kulağa bariz gelebilir ama en iyi sonuçları almak için ameliyat süreci boyunca bağlı kalmanız gereken bazı şeyler vardır. Güvende olduğunuzdan ve riskleri bertaraf ettiğinizden emin olmak için ameliyattan önce ve sonra bazı adımları takip etmeniz istenebilir. Konsültasyon, ameliyat ve iyileşmeniz için olan istirahat için belli bir zaman ayırmanız gerekecektir. Protezleriniz konusunda dikkatli olmaya ve oluşabilecek yırtık ve komplikasyonlara karşı dikkatli olmanız gerekir.

Sizin için en iyi plastik cerrahı nasıl aramalısınız?

Kurul tarafından sertifikalı ve sizin kendinizi rahat hissettiğiniz bir plastik cerrah bulmak için biraz araştırma yapmanız gerekir. Belki bu süreçte bazı deneme ve yanılmalar yaşayabilirsiniz. Ancak yetenekli ve güvenilir bir cerrahı bulmak ameliyat için en önemli adımlardan biridir. Cerrahınıza nitelikleri ve geçmişte uyguladıkları meme büyütme ameliyatlarının öncesi ve sonrası fotoğrafları hakkında soru sormaktan korkmayın. Her zaman ameliyat, plastik cerrah ve sonuçlar hakkında rahat hissetmelisiniz.


Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır. Sayfa içeriğinde tedavi edici sağlık hizmetine yönelik bilgiler içeren ögelere yer verilmemiştir. Tanı ve tedavi için mutlaka hekiminize başvurunuz ya da Vanity Estetik hekimlerine danışınız. Yukarıda okumuş olduğunuz içerik aşağıdaki kaynaklar referans alınarak hazırlanmıştır.

Kaynaklar

Hidalgo, David A. M.D.

Bu yazı sizin için ne kadar faydalıydı?

Yıldızlara tıklayarak puan verin

Ortalama puan 0 / 5. Puanlama sayısı: 0

Henüz puanlama yapılmamış! Yazıyı ilk puanlayan siz olun.

CEVAP VER

Lütfen yorum bırakın!
Lütfen isminizi giriniz

En Çok Okunanlar

Kilo Verme

En Hızlı Kilo Verme Yöntemleri Nelerdir?

0
Fit bir vücuda sahip olmak, kadın erkek herkesin arzuladığı bir durum. Ancak bazen hareketsiz yaşam tarzı, bazen doğuştan gelen bazı hastalıklar ve hormonal bozukluklar,...
Vanity

Vanity ile Daha İyi Hissedin

Alanında uzman 10'dan fazla doktorumuza sorularınızı iletebilirsiniz

Doktorlarımız

Son Yazılar

Yazın Estetik Ameliyat Sonrası Bakım Nasıl Olmalı?

0
Estetik ameliyat sonrası nelere dikkat edilmeli?Doktorun talimatlarını takip edin: Ameliyatı gerçekleştiren doktorunuzun verdiği talimatlara tam olarak uyun. Bu talimatlar, yara bakımı, ilaç kullanımı, aktivite...